Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

365

2 вересня 2021 року спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із керівником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Орининської сільської ради, за участі директора Приворотського ліцею провели нараду щодо дотримання законодавства з питань безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства за результатами проведених комісійних обстежень закладів освіти перед новим 2021-2022 навчальним роком. 

Основну увагу учасників було приділено усуненню виявлених під час обстежень недоліків, а саме:

- необхідності проведення ремонтних робіт стелі, стін та підлоги харчоблоків;

- забезпечення харчоблоків обладнанням та інвентарем, що відповідають гігієнічним вимогам, недопущення використання обладнання не за призначенням;

 - дотримання гігієнічних вимог в складських приміщеннях, недопущення зберігання сторонніх предметів у складі зберігання харчових продуктів, дотримання товарного сусідства при зберіганні продуктів;

- дотримання гігієнічних вимог персоналом тощо.

Спеціалісти управління в межах своїх повноважень надали рекомендації керівникам навчальних закладів щодо додержання вимог чинного законодавства.

Також було обговорено питання готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року. 

Загалом в районі функціонують 68 загальноосвітніх навчальних закладів. Спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області погодили 60 актів готовності до нового 2021-2022 навчального року. Не погоджено готовність до нового навчального року 5 інтернатних закладів, 2 приватних міських шкіл та Приворотського ліцею у зв’язку із вищезазначеними значними недоліками, що були виявлені в ході комісійних обстежень.

сайт зроблено в adgrafics