Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

358

30 серпня 2021 року в приміщенні актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини під головуванням начальника Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляка Миколи Ярославовича проведено нараду на тему: «Підсумки роботи спеціалістів за серпень 2021 року та перспективні напрямки роботи на вересень 2021 року».

У заході взяли участь спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалісти Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини та її структурних підрозділів.

Під час наради розглядалися питання щодо роботи Волочиського управління за серпень місяць 2021 року та перспективні напрямки інспекторів на вересень 2021 року.

359

Перспективними напрямками роботи на вересень визначено: 

  • початок проведення осінньої диспансеризації (відбір проб крові для дослідження на лейкоз, бруцельоз, биків-плідників – на лептоспіроз);
  • проведення щеплень великої рогатої худоби проти сибірки, щеплення собак і котів проти сказу, птиці – проти хвороби Ньюкасла, свиней – проти класичної чуми. 

Також розглянуто питання правильності оформлення супровідних документів та відбору патматеріалу для відправки до Хмельницької регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, проведення дезінфекційних та дератизаційних заходів на молочнотоварних фермах та свиногосподарствах, у магазинах та закладах освіти.

сайт зроблено в adgrafics