Cпеціалісти Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 27 серпня 2021 року провели семінар, на який були запрошені особи, відповідальні за організацію харчування в закладах освіти Городоцької міської ради. Загальна кількість присутніх склала 52 особи.
Під час заходу було обговорено наступні питання:
- принципи організації харчування в закладах освіти;
- основні аспекти складання примірного чотиритижневого сезонного меню;
- гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих в закладах освіти;
- ознайомлення з Законом України «Про основні вимоги до безпечності харчових продуктів»;
- вимоги щодо розробки впровадження та застосування системи НАССР в школах та дитячих дошкільних закладах.