Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

355

Cпеціалісти Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 27 серпня 2021 року провели семінар, на який були запрошені особи, відповідальні за організацію харчування в закладах освіти Городоцької міської ради. Загальна кількість присутніх склала 52 особи.

354

Під час заходу було обговорено наступні питання:

- принципи організації харчування в закладах освіти;

- основні аспекти складання примірного чотиритижневого сезонного меню;

- гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих в закладах освіти;

- ознайомлення з Законом України «Про основні вимоги до безпечності харчових продуктів»;

- вимоги щодо розробки впровадження та застосування системи НАССР в школах та дитячих дошкільних закладах.

сайт зроблено в adgrafics