Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

338

Спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують перевіряти роботу офіційних ветеринарних лікарів, яким надано повноваження здійснення окремих заходів державного контролю харчових продуктів тваринного походження на забійних підприємствах ТзОВ «Екопродукт-Поділля» с. Нагоряни та ФОП Кріль А.Т. с. Крушанівка. Ці оператори ринку спеціалізуються на забої великої рогатої худоби.

339

Було перевірено ведення документації та роботу в Єдиному державному реєстрі тварин, а саме своєчасне введення до нього інформації щодо фактів переміщення та забою тварин. Крім того, перевірено відповідність облаштування точок ВСЕ, дотримання вимог інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів, поводження з побічними продуктами тваринного походження, не призначеними для споживання людиною.

Також було наголошено на необхідності дотримання загального санітарного стану потужностей і вимог до гігієни працівників, гігієнічних вимог до транспортних засобів (наявність санітарного паспорта) тощо.

сайт зроблено в adgrafics