Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

327

Спеціалісти відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь в комісійних обстеженнях закладів дошкільної та середньої освіти Шепетівської міської, Грицівської, Ленковецької, Судилківської об’єднаних територіальних громад з метою перевірки їх готовності до нового 2021/2022 навчального року. До ряду оглядів долучились Шепетівський міський голова Віталій Бузиль спільно із заступницею Галиною Безкоровайною.

329

Станом на 16 серпня 2021 року обстежено понад 50 закладів.

Під час заходів особлива увага зверталась на стан виробничих приміщень харчоблоків, наявність відповідного технологічного обладнання, особливості організації харчування дітей, зокрема постачання доброякісної питної води, що відповідає санітарним вимогам.

328

З метою запобігання поширенню захворювання на СОVID-19 перевірялась наявність безконтактних термометрів, масок, антисептичних, дезінфекційних та мийних засобів, одноразових паперових рушників та контейнерів для збору використаних засобів індивідуального захисту.

Для керівників закладів надано методичну та практичну допомогу по усуненню виявлених недоліків, проведені короткі консультації щодо нових норм харчування та впровадження системи НАССР.

сайт зроблено в adgrafics