Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

320

Відповідно до розпорядження Головного державного інспектора ветеринарної медицини України державний інспектор Деражнянського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснив виїзд в Чеську Республіку з метою вивчення епізоотичної ситуації та інспектування вівцегосподарства Farma Plovtovice Pavel Habetin s.r.o. для перевірки дотримання вимог ввезення на територію України племінної дрібної рогатої худоби, а саме овець породи Дорпер.

321

В ході проведеного візиту здійснено зустріч із представником державного ветеринарного управління у Пардубецькому регіоні доктором Мирославом Стокласою.

На підставі обстеження та наданих документів здійснено аналіз дотримання вимог Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (ОІЕ) та вимог щодо ввезення (пересилання) на митну територію України живих тварин та їхнього репродуктивного матеріалу, харчових продуктів тваринного походження.

322

За результатами проведеного інспектування господарства Pavel Habetin s.r.о. підтверджено його благополуччя щодо інфекційних захворювань та встановлено відповідність вимогам ввезення племінних овець на територію України.

сайт зроблено в adgrafics