Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

315

З метою підготовкою до відкриття сезону полювання на пернату дичину спеціалісти Держпродспоживслужби Хмельницької області перевірили епізоотичне благополуччя мисливських угідь. Провели детальний збір інформації про мисливські угіддя, зокрема результати обліку пернатої дичини, здійснили розрахунок пропускної спроможності мисливських угідь (кількість мисливців, яких можна прийняти на полювання), перевірили наявність облаштованих місць для огляду та розробки туш диких тварин та птиці, утилізаційних ям для відходів. 

312

Під час кожної перевірки проведено роз’яснювальну роботу для попередження виникнення та поширення захворювань диких тварин, особливо таких як сказ, африканська чума свиней та грип птиці. Приділено увагу виявленню хворої чи загиблої птиці.

314

Також до відома користувачів мисливських угідь доведено необхідність дотримання техніки безпеки, правил пожежної безпеки, недопущення проявів браконьєрства. Надано рекомендації щодо неухильного дотримання вимог законодавства у сфері ветеринарної медицини, поводження з добутою дичиною, умов використання мисливських собак на полюванні. При цьому особливий акцент зроблено на обов’язковому щеплені мисливських собак проти сказу.

313

сайт зроблено в adgrafics