Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

311

Спеціалісти Старокостянтинівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь у комісійних обстеженнях закладів дошкільної та середньої освіти Миролюбненської ОТГ з метою перевірки готовності їх до нового 2021/2022 навчального року.

Пріоритетними напрямками роботи комісії було визначено перевірку наявності матеріально- технічного забезпечення функціональних груп приміщень в залежності від їх призначення, справності електро і водопостачання, каналізації, опалення, облаштування фізкультурно-спортивних, навчально-дослідних, господарських та зелених зон тощо.

310

Особлива увага зверталась на стан виробничих приміщень харчоблоків, наявність відповідного технологічного обладнання, особливості організації харчування дітей, зокрема постачання доброякісної питної води, що відповідає санітарним вимогам.

З метою запобігання поширенню захворювання на СОVID-19 перевірялась наявність безконтактних термометрів, масок, антисептичних, дезінфікуючих та миючих засобів, одноразових паперових рушників та контейнерів для збору використаних засобів індивідуального захисту.

Керівникам закладів освіти надано методичну та практичну допомогу по усуненню виявлених недоліків.

сайт зроблено в adgrafics