Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

255

23 липня 2021 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Василя ГРУШКА проведено відеонараду на тему: «Підсумки роботи Держпродспоживслужби області за І півріччя 2021 року. Основні завдання на ІІІ квартал 2021 року».

В заході взяли участь керівники структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, начальники державних лікарень ветеринарної медицини області, директори державних лабораторій Держпродспоживслужби. 

256

Під час наради розглянуто низку питань щодо проведеної роботи у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів, фітосанітарної безпеки. Зокрема, , обговорено епізоотичну ситуацію в області, стан проведення ідентифікації та реєстрації тварин. Проаналізовано проблемні питання в реалізації державної політики в сферах карантину, захисту рослин, насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин та ГМО у відкритих.

За результатами наради визначенопершочергові та пріоритетні завдання Держпродспоживслужби на ІІІ квартал 2021 року, спрямовані на забезпечення епізоотичного, санітарно-епідемічного та фітосанітарного благополуччя області.

сайт зроблено в adgrafics