Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

264

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалісти Хмельницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводять моніторингові обстеження об’єктів нагляду щодо дотримання карантинних обмежень.

265

Під час обстежень увага приділялась наявності у продавців і відвідувачів засобів індивідуального захисту (маски, рукавички), дотриманню необхідної дистанції між відвідувачами, дотриманню режиму дезінфекцій, своєчасному проведенню вологого прибирання торгових і виробничих приміщень, а також обладнання з використанням дезінфекційних засобів.

Найпоширенішими порушеннями виявились: недотримання дистанції між покупцями та недотримання маскового режиму працівниками й відвідувачами закладів.

В ході моніторингових обстежень спеціалісти Держпродспоживслужби проводять роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, працівниками та відвідувачами об’єктів щодо дотримання протиепідемічних вимог з метою запобігання захворюванню на СOVID-19.

сайт зроблено в adgrafics