Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

245

Інспектори відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснили позаплановий захід з огляду цеху по обсмаженню кави ФОП Крук Владислав Валерійович, що знаходиться в місті Волочиську. 

Цех здійснює виробництво по обсмажуванню кави, пріоритетом якого є якість, тому власники цеху ретельно відбирають поставки зеленого зерна та здійснюють контроль готової продукції. Відомо, наскільки важливою є стабільність смаку свіжообсмаженої кави, тому вони також контролюють чітке виконання профайлів (вимог процесу обсмаження кави) і перевіряють зерно на всіх етапах.

246

Обсмажування кави – складний процес, який включає в себе обережне нагрівання зеленої кави, щоб перетворити основні речовини, що містяться в кожному зернятку (цукор, білки, кислоти і т. д.) в чудові аромати горіхів, шоколаду, фруктів, ягід і квітів. Щоб досягти оптимального поєднання цих характеристик потрібно дуже уважно ставитися до кожного сорту (арабіка, робуста).

Обсмажування кави здійснюється у найсучасніших спеціальних машинах – ростерах.

В подальшому кава буде реалізовуватися через роздрібну та оптову мережу.

сайт зроблено в adgrafics