Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

171

З початку літньої оздоровчої кампанії дітей 2021 року з метою запобігання спалахів гострих інфекційних захворювань та масових харчових отруєнь спеціалісти Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Управління освіти і науки Хмельницької міської ради проводять комісійні обстеження пришкільних таборів в частині дотримання санітарного законодавства та в сфері безпечності харчових продуктів.

172

Станом на 09 червня 2021 року обстежено близько десяти закладів загальної середньої освіти. Загалом планується обстежити понад 25 таких об’єктів. Також активно проводиться освітня, роз’яснювальна робота серед працівників та спеціалістів шкіл у таборах. Були висвітлені питання щодо профілактики гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь в організованих колективах, а також отруєнь дикорослими рослинами. Наголошено на недопущенні захворювання на сказ та убезпеченні від укусів собак. Надано рекомендації щодо способів захисту від спеки, вибору літнього одягу тощо.

170

Зокрема наголошено на належній підготовці до роботи пришкільних таборів в умовах карантинних обмежень у зв’язку із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19.

сайт зроблено в adgrafics