Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує операторів ринку, які здійснюють обіг та/або займаються виробництвом м′ясних та ковбасних виробів та в своєму виробництві використовують м'ясо механічного обвалювання з курятини, стосовно надходження інформаційного повідомлення Системи швидкого реагування про харчові продукти і корми (RASFF) від 27 травня 2021 року № 2021.2582-fup1 щодо виявлення Salmonella Enteritidis у курятині, що експортувалась з Польщі (виробник: Rolnicza Spoldzielnia Produkcyjna, Rojewo; відправник: Mitmar Sp. z o.o., Glowno), після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Фішзахід», вул. Городоцька, 355 Г, м. Львів, 79040).

Шановні оператори ринку!

Попереджаємо про виконання обов’язку, передбаченого частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: негайного вилучення харчового продукту з обігу та письмового інформування компетентного органу про виявлену невідповідність у строк не більше двох робочих днів. У разі виявлення вказаного харчового продукту повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за тел.: (0382) 65-07-34 або звертайтесь до його територіальних структурних підрозділів.

сайт зроблено в adgrafics