Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

151

Міжнародний день захисту дітей – це одне із найстаріших міжнародних свят.

Його святкування запроваджено з метою привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення добробуту дітей в усьому світі.

152

Свято звертає увагу на проблеми дотримання прав і охорони здоров’я дитини, які досі є однією з найбільш актуальних проблем у багатьох країнах.

Міжнародний день захисту дітей має свій символ. Це прапор зеленого кольору, на якому зображена наша планета, довкола котрої розташовані дитячі фігурки різних рас та національностей.

Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості й довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

От і спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини не залишилися осторонь.

153

Для ознайомлення школярів Волочиської загальноосвітньої школи № 1 із професією лікаря ветеринарної медицини, отримання основних вмінь та навичок у лікуванні дрібних та сільськогосподарських тварин та з нагоди відзначення свята Дня захисту дітей на базі Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини була проведена екскурсія. Усі діти та працівники отримали безліч задоволення від проведеного заходу.

В майбутньому надіятимемося, що хоча б один із них здобуде професію лікаря ветеринарної медицини.

сайт зроблено в adgrafics