Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

146

31 травня 2021 року на території Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в.о. начальника управління Оржеховською Л. організовано навчання по заходах з пожежної безпеки. 

Навчання проведено за участі представників Хмельницького відділу управління надзвичайних ситуацій України, працівників апарату Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалістів Кам’янець-Подільського управління та районної державної лікарні ветеринарної медицини.

148

Інженер з охорони праці Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Мельник В. провів теоретичні навчання з охорони праці та пожежної безпеки.

Представники ДСНС ознайомили присутніх з послідовністю дій у випадках виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій, показали практичне застосування працівниками вогнегасників, а також продемонстрували облаштування пожежного автомобіля, спорядження пожежників, застосування рукава для пожежогасіння, кисневих масок та балона.

147

сайт зроблено в adgrafics