Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

140

27 травня 2021 р. на платформі для проведення відеоконференцій ZOOM відбувся онлайн-тренінг для суб'єктів господарювання на тему: «Підготовка бізнесу до державних перевірок у сфері безпечності аграрної та харчової продукції. Компетентність долає корупцію», на якому розглянуто питання:

- «Зміцнення позицій НГО у регіонах як учасників реформування системи забезпечення безпеки харчової продукції, спрямованого на подолання корупції» – Лариса Старикова – голова правління Аналітичного Центру Аграрного союзу України, керівник Проєкту MATRA Programme в рамках реалізації MATRA Programme, Любов Нестиренко – координатор Проєкту MATRA Programme у ТПП України, Наталія Бєлякова – президент Хмельницької ТПП, сертифікований тренер, координатор Платформи Проєкту у Хмельницькій області;

142

- «Законодавство ЄС у сфері безпечності продукції тваринництва та рослинництва. Загальні принципи безпеки продукції в ЄС та вимоги з контролю. Добровільні та обов’язкові стандарти у ЄС» – Наталія Бєлякова;

141

- «Огляд харчового законодавства України. Основні вимоги законодавства щодо обігу харчових продуктів. Дозвільні документи. Реєстрація операторів ринку харчових продуктів. Заходи державного контролю. Уніфіковані форми актів. Послідовність проведення перевірки. Очікування та поведінка суб’єкта господарювання під час проведення перевірок» – Булка Михайло Дмитрович – заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області;

- «Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової галузі – новації законодавства та спрощений підхід» – Лобанов Андрій Васильович – заступник начальника ДП «Хмельницькстандартметрологія»;

- «Інспекційний портал – користь для бізнесу» – Наталія Бєлякова.

сайт зроблено в adgrafics