Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Какую выбрать коляску для куклы ✿ трость, классика, трансформер

Лялькові коляски – це мабуть, один з найулюбленіших ігрових аксесуарів для дітей. Вже починаючи з першого року життя, малятка із задоволенням катають своїх ляльок. Такі коляски виконують не тільки роль іграшки, а й підтримують дитину, коли та вчиться здійснювати свої перші кроки. Зокрема, для старших дівчат коляска набуває більш усвідомленого сенсу: дівчинка вчиться доглядати за малюком-пупсом, гуляти з ним, заколисувати, прикривати козирком від сонця або дощу.

Сучасний ринок іграшок пропонує кілька різновидів іграшкових колясок. Тут все, як у справжніх колясок. Є люльки, трансформери і коляски для прогулянок. Дорослі повинні розуміти, що якщо мова йде про вибір того чи іншого типу коляски, то потрібно враховувати багато факторів. 

Конструктивно коляска для ляльки складається з каркасу, коліс і текстильного матеріалу. Також в комплект можуть входити: сумки, килимки і навіть м’які іграшки.

Коляска для прогулянок – найбільш простий і бюджетний варіант. Сучасні моделі мають механізм, завдяки якому коляска складається до компактних габаритів. Це важливо, якщо у вас мало місця для зберігання. Вони обладнуються корисними дрібницями: ременями безпеки, козирками, регульованими підніжками, кишенями для приладдя.

Люлька – іграшкова коляска для ляльок з закритим верхом на високій рамі. У реальному житті – як для новонароджених. Знизу у коляски закріплено кошик для перевезення речей. Іноді в комплекті є ліжко, подушечка, набір брязкалець, сумочка. Назва «люлька» означає, що ваша дитина може не тільки возити ляльку, а й колисати її, щоб вона швидше «заснула».

Коляска-трансформер – поєднує в собі одночасно два попередні типи. Це найскладніші по конструкції коляски. На одну і ту ж раму можна ставити або блок для прогулянки, або люльку. Механізм фіксації надійний, але дуже спрощений, для того, щоб дитина сама без сторонньої допомоги могла виконати заміну. Зверніть увагу і на розширені модифікації трансформерів «3 в 1». У таких колясках люлька перетворюється на своєрідне окреме ліжечко, яке можна носити з собою без коляски.

Іграшкова коляска для ляльки Smoby Maxi Cosi Quinny 253197.

Основні матеріали дитячих колясок

Коляски в залежності від розміру по висоті і передбачуваної ваги ляльки виготовляють з пластмасовим або металевим каркасом. Металеві витримують навіть вагу дитини. Треба враховувати і вибирати коляску з невеликим запасом міцності, у разі якщо ваша дитина й сама захоче посидіти в своїй ляльковій колясці.

Тканини для обробки зверху і всередині коляски

Найбільш часто використовують текстиль, який в свою чергу практичний, стійкий до вицвітання забарвлення, має необхідну міцність і легко чистити. Зазвичай тканина знімається з каркаса коляски.

Колеса лялькових колясок виготовляються з пластмаси або гуми. Пластмасові колеса швидко зношуються, якщо дитина віддає перевагу прогулянкам на вулиці. Гумові колеса більш практичні.

Вибір розміру коляски з урахуванням зростання дитини

Лялькові коляски випускають різних розмірів по висоті в залежності від того, яка лялька і який ріст дитини. Існують розміри – 56, 60, 65, 68, 70, 75, 80, 81 і 90 см.

Для дітей віком:

  • 2,5-3 роки підходять коляски висотою не менше 56 см;
  • 3-4 роки – не менше 65-68 см;
  • 4-5 років – 70-90 см.

Щоб дитина відчувала себе комфортно, при триманні за ручку коляски руки не повинні бути підняті вище рівня грудей.

Якщо ваша дитина виявить бажання мати коляску для улюбленої ляльки, ви будете готові правильно вибрати даний аксесуар.

сайт зроблено в adgrafics