Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

115

З метою виконання рішення РНБО України від 13.03.2020 р. «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками органів місцевого самоврядування періодично проводять комісійні обстеження об’єктів централізованого та децентралізованого питного водопостачання. Узагальнені матеріали у вигляді листів, складені за результатами комісійних обстежень, направляються в органи місцевого самоврядування для відповідного реагування. 

114

Спільно з працівниками виконавчого комітету Славутської міської ради, працівниками комунального підприємства «Славутське управління водопровідно-каналізаційного господарства» та комунального підприємства Славутської міської ради «Славута-Сервіс» на території міста Славута, сіл Варварівка та Голики Славутської міської територіальної громади було проведено комісійне обстеження водорозбірних колонок, які перебувають у власності КП «Славутське управління водопровідно-каналізаційного господарства», а також криниць громадського користування, які перебувають у власності КП «Славута-Сервіс».

116

Про всі виявлені порушення вимог експлуатації об’єктів централізованого та децентралізованого питного водопостачання, що були виявлені під час даного комісійного обстеження, було повідомлено керівництву Славутської міської ради та власникам об’єктів питного водопостачання. Також було рекомендовано їх усунути в найкоротші терміни. 

Робота в даному напрямку спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства продовжуються.

сайт зроблено в adgrafics