Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

giro

Гіроскутер здатний порадувати як дорослого, так і дитину. Адже він дарує можливість заощадити сили і не втомитися від тривалого переміщення.

Гіроскутер – це ще і радість нових відчуттів, і відрив від буденності, коли банальна ходьба замінюється захоплюючим катанням. І емоційний підйом теж

. Весь цей букет позитивних емоцій сповна отримає кожен, хто ризикне освоїти цей двоколісний агрегат. Хоча ризику тут особливого немає – навчитися кататися і впевнено себе відчувати під час їзди можна всього за 5-10 хвилин.

Так що ж таке гіроскутер насправді: іграшка чи корисна річ?

Відповідь тільки підсилює аргументи на користь покупки даного гаджета: він настільки універсальний, що може бути і тим, і іншим. Причому, якщо почати перераховувати всю користь, яку він може дати своєму власникові, то це займе багато часу.

А що стосується можливості погратися з ним, так чому б і ні? Є навіть деякі новомодні спортивні ігри, в яких використовується гіроскутер, наприклад, гірополо. У цій грі гіроскутер виступає в якості спортивного інвентарю. Тобто, це такий різновид футболу або хокею, тут гравці майже не втомлюються, адже весь час переміщаються на двоколісних платформах.

Варто додати, що гіроскутер може також служити відмінною іграшкою і розвагою для дітей. Так само, як вони катаються на роликах, скейтбордах, вони можуть прекрасно проводити час їзди на гіроскутері. 

Що ж, з ігровими можливостями гіроскутера ми частково розібралися, тепер спробуємо перерахувати деякі з його корисних якостей, які може застосовувати собі на благо сучасна людина. Для початку розглянемо технічні характеристики цього транспорту.

Винахід відносять до 1990-их років, саме тоді з'явилися перші прототипи транспортних засобів, які використовують в своїй конструкції системи автоматичного балансування. Прабатьком сучасного гіротранспорта подібного типу можна назвати винахід сігвей (Segway). Гіроскутер відрізняється від сігвея не тільки відсутністю керма, але і ще кількома параметрами: меншою вагою, компактними розмірами, меншим діаметром коліс та звичайно ж нижчою ціною.

Гіроскутер складається з декількох елементів: 

  • 2 електричні мотори;
  • Система гіроскопічних датчиків;
  • Електронний блок;
  • Корпус гіроскутера;
  • Акумулятор.

Розміри гіроскутера залежать більше від розміру коліс і класу. Якщо гіроскутер має маленькі 4.5 дюймові колеса, відповідно він маленький і підійде тільки для дітей. Є моделі з 6.5 дюймовими колесами, ця модель також добре підійде і дітям, і підліткам. Через малий розмір коліс проміжок між землею і нижньою частиною дошки занадто маленький і тому по глибоких ямах Ви не зможете проїхати. Також такі гіроскутери мають безкамерні колеса, через це пересування на такому гіроскутері не таке плавне як на моделях з 10-ти дюймовими колесами.

Є гіроскутери із середнім 8 дюймовим розміром коліс. Цей гіроскутер має дуже потужні характеристики. Він підійде практично всім.

Розглянемо потужність акумуляторів. Практично у всіх гіроскутерів, потужність однакова. В середньому вона становить 4400 мА/год. Клас акумулятора в гіроскутері впливає на його вартість.

Є гіроскутери з низьким класом типу 1С та 2С. Зазвичай такі батареї ставлять на гіроскутери з маленькими колесами – 4.5 і 6.5 дюймів. Ці гіроскутери призначені для пересування тільки по рівних дорогах, тому їм акумулятори високого класу і не потрібні і вартість дешевше інших.

Гіроскутери ж з 8-ми дюймовими колесами мають уже акумулятори потужніші. Найчастіше на ці моделі ставлять батареї 3С класу. Чим більше вага і розмір коліс, тим вище клас акумулятора. У найбільших гіроскутерів з 10-ти дюймовими надувними колесами стоять акумулятори найвищого класу 4С і 5С. Підходять для пересування по всіх видах доріг.

Потужність електродвигунів також залежить від розміру самого гіроскутера. Чим більший гіроскутер, тим потужніший електродвигун в ньому. У дитячих моделей зазвичай стоять малопотужні двигуни по 200 - 250 Ватт. У гіроскутера 6.5 і 8 дюймів ставлять електродвигуни середньої потужності по 350 Ватт на кожне колесо. Такі гіроскутери здатні розганятися до швидкості 15 км/год. Максимальна швидкість у швидкісного гіроскутера становить 25 км/год.

Середнє максимальне навантаження на платформу у всіх гіроскутерів дорівнює показнику 120 кг. Існують також моделі з 10-ти дюймовими колесами, які можуть перевозити до 135 кг.

На гіроскутері можуть бути і додаткові пристрої: дисплей, пульт управління, модуль Bluetooth, динаміки для відтворення музики, ліхтарі і т.п. 

Плюси і мінуси

Компактність і маневреність гіроскутера вражає всіх тих, хто перший раз став на цей засіб пересування. Правда є у нього і мінуси: 

  1. Гіроскутер має величезну кількість підробок через свою популярності. 
  2. Гіроскутером навіть з великими колесами не деяких ділянках дороги не можливо проїхати.
  3. У гіроскутера взимку є певна допустима температура експлуатації (-10 °С).

Висновок

Якщо у Вас є місце, де можна покататися, тоді гіроскутер – відмінне придбання для пересування.

сайт зроблено в adgrafics