Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

 

Перші в цьому сезоні овочі, фрукти і зелень вже почали з’являтися на прилавках. Проте варто пам’ятати, що рання продукція, крім користі, може нанести й шкоду для здоров’я. Адже вона вирощується в умовах закритого ґрунту, що сприяє накопиченню в ній надлишкової кількості поживних та часто шкідливих речовин.

Зауважимо, що рання продукція, вирощена в парниках і теплицях, містить у в 2-3 рази більше нітратів. Згідно з дослідженнями зі свіжими овочами до організму людини потрапляє від 40 до 80 відсотків добової дози нітратів. Найбільше схильні до накопичення азотистих сполук капуста, редис, зелена цибуля та кріп. Лише проведення необхідних лабораторних досліджень ранніх овочів може визначити вміст нітратів, залишків пестицидів тощо.

Тож як саме вберегти себе і свою родину від споживання шкідливої продукції та які документи засвідчують якість та безпечність партії товару розповідають спеціалісти лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 1 Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

сайт зроблено в adgrafics