Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

 67

30 березня 2021 року на базі Дунаєвецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання з операторами ринку, які здійснюють реалізацію сировини тваринного походження в м’ясних магазинах.

68 

У ході навчання було наголошено на питаннях:

- дотримання правил при забої, транспортуванні та реалізації сировини тваринного походження в закладах торгівлі;

- проведення обов’язкової ветеринарно-санітарної експертизи м’ясних туш;

- гігієнічні вимоги до потужностей, на яких здійснюється виробництво та/або обіг харчових продуктів;

- вимоги до обладнання та інвентарю, з якими контактують харчові продукти;

- вимоги до гігієни персоналу потужностей, який працює у зоні поводження з харчовими продуктами.

- дотримання протиепідемічних заходів по профілактиці та недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

З власниками магазинів укладено угоду на здійснення державного контролю.

сайт зроблено в adgrafics