Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

61

З метою охорони здоров’я тварин і людей та забезпечення виробництва якісної та безпечної продукції фахівцями Полонської районної державної лікарні ветеринарної медицини впродовж березня-квітня 2021 року проводиться весняна диспансеризація великої рогатої худоби та інших сільськогосподарських тварин і птиці, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення Полонщини.

У зв’язку з цим спеціалістами Полонського управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в рамках проведення підсумкової наради за І квартал 2021 року було здійснено тестування фахівців щодо відповідних професійних навиків. У форматі діалогу обговорено результати тестування та актуальні питання сьогодення ветеринарної служби, зокрема акцентовано увагу на заходах запобігання занесенню вірусів пташиного грипу та африканської чуми свиней на підконтрольну територію.

62

Наголошено, що тільки плідна співпраця з головами об’єднаних територіальних громад, головами селищних рад та сільськими старостами сприятиме 100 % охопленню поголів’я тварин і птиці при здійсненні весняних протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних, лікувально-профілактичних заходів у особистих підсобних господарствах населення.

Захід проведено з дотриманням карантинних вимог. Також було здійснено інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань попередження розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19.

сайт зроблено в adgrafics