Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

59

З 22 по 25 березня 2021 року спеціалістами Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено навчання із представниками закладів освіти Волочиської та Наркевицької територіальних громад на тему: «Безпечне харчування в закладах освіти».

60

У освітньому заході взяли участь директори шкіл, завідувачі садочків, кухарі, завідуючі господарством, медичні сестри. 

Також, крім організації безпечного харчування дітей в закладах освіти, під час зустрічі розглядалися питання:

  • профілактики та недопущення виникнення випадків коронавірусної хвороби COVID-19 серед працівників та дітей в закладах освіти;
  • простежуваності харчових продуктів, дотримання схеми «крок назад» в закладах освіти;
  • визначення небезпечного, безпечного та непридатного харчового продукту;
  • визначення фізичного, хімічного та біологічного факторів;
  • вимог до організації харчування та харчових продуктів, які використовуються для харчування в навчальних закладах;
  • переліку харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах та у торгівельних апаратах;
  • програми-передумови системи НАССР щодо здоров'я та гігієни персоналу.
сайт зроблено в adgrafics