Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

55

Спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, на базі одного з супермаркетів «Булка», провели семінар-нараду з керуючими мережі магазинів ТОВ «Фудекспрес» в м. Кам’янець-Подільський.

Під час заходу було розглянуто питання щодо загальних вимог до закладів торгівлі, обов’язкової їх державної реєстрації, гігієнічних вимог до приміщень, обладнання, інвентарю.

56

Особливу увагу приділено дотриманню вимог до гігієни персоналу та його навчання. В ході обговорення надавались рекомендації щодо ведення відповідної документації, вхідного контролю продукції, що поступає для реалізації, розробці та впровадженню постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР тощо. 

Обговорювались заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в закладах торгівлі на період дії карантинних обмежень.

Семінар-нараду проведено з дотриманням карантинних вимог.

сайт зроблено в adgrafics