Спеціалістами Деражнянського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання із оновленим складом відділу освіти, керівниками та відповідальними особами освітніх закладів новоствореної Деражнянської об’єднаної громади з питань забезпечення реалізації вимог законодавства щодо створення належних умов безпечного та якісного харчування в навчальних закладах.
Під час зустрічі було обговорено найчастіше виникаючі при проведенні обстежень недоліки, причини їх виникнення та способи усунення.
Також, доповідачами надано роз’яснення щодо механізмів дій та необхідності належного впровадження на харчоблоках принципів системи аналізу небезпечних факторів, та контролю в критичних точках НАССР.
Крім того, було розглянуто виконання закладами освіти постанов Головного державного санітарного лікаря України № 50 та № 55 щодо встановлення протиепідемічних заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).