Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

IMG 7481

Спеціалістами Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено навчання з працівниками державних установ ветеринарної медицини району на тему: «Комплекс обов’язкових весняних протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних заходів».

 

Метою зустрічі визначено забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території територіальних громад, створення ефективного контролю за станом здоров’я тварин, ранньою діагностикою, лікуванням та профілактикою інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерсько-гінекологічних і хірургічних захворювань тварин.

IMG 7482

 

 

Для практичної реалізації зазначеної мети, з 15 березня 2021 року спеціалісти Кам’янець-Подільської лікарні ветеринарної медицини розпочинають проведення комплексу протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних, лікувально-профілактичних заходів з повним охватом поголів’я тварин.

Також, згідно з Планом проведення щеплень і лікувально-профілактичних заходів по профілактиці заразних хвороб тварин на 2021 рік, фахівцями буде здійснюватися проведення профілактичних щеплень з метою недопущення виникнення інфекційних захворювань, таких як: АЧС, грип птиці, сказ тощо. У разі потреби будуть надаватися рекомендації власникам тварин.

сайт зроблено в adgrafics