Спеціалісти Білогірського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь у семінарі-нараді з начальником відділу освіти та керівниками навчальних закладів Ямпільської ОТГ.
Під час зустрічі були обговорені питання впровадження вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та безумовного дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, впровадження системи НАССР, а також належноїорганізації харчування учнів та дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти на території Ямпільської ОТГ.
Окремо доповідачами було наголошено на необхідності дотримання вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.