Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

 

Інформуємо операторів ринку, що здійснюють обіг та/або займаються виробництвом ковбасних виробів і в своєму виробництві використовують м'ясо механічного обвалювання, виготовленого із замороженого курячого філе, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g) у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) до країн-членів ЄС. Після цього зазначену продукцію перероблено на м'ясо механічного обвалювання (відправник: Mitmar Sp. z o.o., Głowno) та надіслано до України (отримувачі: ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовкіський р-н., Львівська обл., 80362).

Шановні споживачі! 

У разі виявлення вказаного харчового продукту повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за тел.: (0382) 65-07-34, або звертайтесь до територіальних структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

сайт зроблено в adgrafics