Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

986

22 лютого 2021 року Полонським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено семінар-навчання на тему: «Вимоги до безпечності та якості молока та молочних продуктів» для менеджерів молокопереробних підприємств. 

Семінар відкрив начальник Полонського управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області області Віталій Онофрійчук, який наголосив на дотримані операторами ринку загальних гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами.

В ході бесіди спеціалістами управління та ветеринарної лікарні обговорено питання щодо:

- обладнання молокозакупівельних пунктів;

- забезпечення контролю загальної бактеріальної забрудненості, кількості соматичних клітин та кислотності молока у весняно-літній період;

- забезпечення МЗП миючими та дезінфікуючими маркованими засобами, дозволеними в харчовій промисловості, та в достатній кількості;

- дотримання гігієни персоналу і самих тварин;

- своєчасного проходження медичних оглядів персоналом та забезпечення їх спецодягом.

987

Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Полонського управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Наталія Будкевич наголосила на відповідальності операторів ринку за порушення законодавства про харчові продукти.

Захід проведено з дотриманням карантинних вимог.

сайт зроблено в adgrafics