Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

985

Спеціалістами Красилівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснюється щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19. Заходи державного контролю проводяться в закладах торгівлі на території міста та району.

З початку цього року спеціалістами управління було обстежено 112 об’єктів. Зокрема 2 ЗОШ та 1 ДНЗ, 47 закладів торгівлі продовольчими товарами та 33 заклади торгівлі непродовольчими товарами, 8 закладів громадського харчування та 21 підконтрольний об’єкт (аптеки, перукарні тощо). 

Під час перевірок найчастіше було виявлено такі порушення:

- недотримання соціальної дистанції;

- неправильне використання ЗІЗ відвідувачами та працівниками торгівельних закладів;

- потреба в поновленні розмежувальної смуги для дотримання безпечних відстаней між відвідувачами.

984

В ході обстежень спеціалісти управління проводять роз’яснювальну роботу серед продавців та споживачів щодо запобігання інфікуванню COVID-19. Було наголошено на обов’язковому використанні в місцях скупчення людей засобів індивідуального захисту (масок), дотриманні соціальної дистанції, правил особистої гігієни (застосування антисептиків), а також своєчасному проведенні дезінфекції контактних поверхонь.

Про результати моніторингових перевірок проінформовано органи місцевої влади.

сайт зроблено в adgrafics