Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

982

На базі управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Старокостянтинівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 17.02.2021 року проведено онлайн-нараду з керівниками освітніх установ Старокостянтинівської міської територіальної громади щодо необхідності дотримання єдиної політики та вимог державного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів і забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов організації харчування дітей, виконання відповідних норм харчування.

Акцентувалася увага на процедурах публічних закупівель. Обговорювались Методичні рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти, їх вимоги та особливості. Надані рекомендації щодо підготовки тендерної документації.Згідно із умовами, Учасники торгів, як оператори ринку, мають мати зареєстровані потужності в державному реєстрі, що ведеться Держпродспоживслужбою, та уніфіковані акти обстежень.

981

Дотримання основних принципів НАССР в навчальних закладах призводить до цілого ряду позитивних моментів, а саме можливості потрапляння до споживача якісного продукту від постачальника. В документальній формі можна повністю відстежити методи контролю, які пройшла сировина перед тим, як потрапити до їдальні. 

Необхідною вимогою є проведення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів на показники безпеки та окремі показники якості. Контроль технологічних процесів, виробничого середовища, обладнання на харчоблоках освітніх установ також є обов’язковими для оператора ринку.

сайт зроблено в adgrafics