Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

977

18 лютого 2021 року спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із спеціалістами шкільних навчальних закладів та дитячих навчальних закладів Війтовецької селищної ОТГ організовано та проведено навчання на тему: «Безпечне харчування в закладах освіти». На навчанні були присутні завідувачі садочків, директори шкіл, працівники харчоблоків, кухарі.

Під час навчання піднімалися питання:

  • визначення небезпечного, безпечного та непридатного харчового продукту;
  • фізичний, хімічний та біологічний фактор;
  • вимоги до організації харчування та харчових продуктів, які використовуються для харчування в закладах освіти;
  • програма-передумова системи НАССР щодо здоров'я та гігієни персоналу;
  • перелік харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах та у торгівельних апаратах, розміщених у закладах освіти.

978

сайт зроблено в adgrafics