18 лютого 2021 року спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із спеціалістами шкільних навчальних закладів та дитячих навчальних закладів Війтовецької селищної ОТГ організовано та проведено навчання на тему: «Безпечне харчування в закладах освіти». На навчанні були присутні завідувачі садочків, директори шкіл, працівники харчоблоків, кухарі.
Під час навчання піднімалися питання:
- визначення небезпечного, безпечного та непридатного харчового продукту;
- фізичний, хімічний та біологічний фактор;
- вимоги до організації харчування та харчових продуктів, які використовуються для харчування в закладах освіти;
- програма-передумова системи НАССР щодо здоров'я та гігієни персоналу;
- перелік харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах та у торгівельних апаратах, розміщених у закладах освіти.