Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

962

Чистота – це наше здоров’я. А крім того, це ще і здоров’я наших дітей, добробут майбутніх поколінь. Саме дитяче здоров’я є пріоритетом для Городоцького районного управління Держпродспоживслужби, а його збереження – головним завданням для його фахівців.

З метою перевірки дотримання санітарних норм було проведено планову перевірку в ЗДО «Казка». Спеціалісти Городоцького районного управління спільно з представниками закладу дошкільної освіти перевірили територію, приміщення та обладнання закладу, харчоблок, місця зберігання продуктів харчування, пральню, медичне обслуговування діток, здійснили рейд групами. Особливу увагу звернули на дотримання санітарних норм та приведення їх до стандартів у відповідності до «Санітарного регламенту для закладів дошкільної освіти». 

963

Ретельному огляду щодо дотримання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення підлягла система забезпечення життєдіяльності, а саме:

  • повітряно-тепловий режим;
  • водопостачання;
  • водовідведення;
  • опалення;
  • природне та штучне освітлення.

Фахівці Держпродспоживслужби вкотре залишили контактну інформацію для батьків та працівників ЗДО «Казка» для звернення при виникненні нагальних питань, а представники адміністрації дошкільного закладу отримали рекомендації щодо дотримання санітарного законодавства.Крім того, було складено уніфікований акт про результати проведення планового заходу державного нагляду (контролю). Копії надано керівнику закладу дошкільної освіти. Інформацію про проведення даної перевірки передано до Городоцької міської ради. 

964

сайт зроблено в adgrafics