Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

931

Впродовж 1-2 лютого 2021 року працівниками Дунаєвецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання із керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Маківської ОТГ та Дунаєвецької міської ради.

Під час проведення заходів у режимі відеоконференції, спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства висвітили наступні питання:

  • дотримання гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів у закладах освіти з урахуванням «Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти»;
  • впровадження постійно-діючих процедур, заснованих на принципах НАССР у закладах освіти, згідно з «Методичними настановами щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти»;
  • організація харчування школярів відповідно до вимог «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».

Навчання пройшли в режимі діалогу, з висвітленням актуальних проблем та з урахуванням нового законодавства про харчові продукти.

сайт зроблено в adgrafics