Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

926

29 січня 2021 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Василя ГРУШКА проведено відеонараду на тему: «Про підсумки роботи Держпродспоживслужби області за 2020 рік у галузі ветеринарної медицини безпечності та харчових продуктів. Основні завдання на 2021 рік».

В заході взяли участь керівники структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, начальники міської та районних державних лікарень ветеринарної медицини області, директори Хмельницької регіональної та міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби. 

Під час наради заслухано доповіді начальників районних, міськрайонних та міського управлінь Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, обговорено епізоотичну ситуацію в області, стан проведення ідентифікації та реєстрації тварин. Проаналізовано роботу офіційних лікарів, в частині внесення даних до Єдиного державного реєстру тварин.

Розглянуто здійснення заходів державного нагляду (контролю), в тому числі результати державного моніторингу та лабораторних досліджень в галузі ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів.

За результатами наради визначено основні завдання на 2021 рік та обговорено основні проблемні питання.

927

сайт зроблено в adgrafics