Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

28 січня 2021 року на базі Старокостянтинівської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведено навчання-тренінг з оперативного реагування при підозрі захворювання (загибелі) птиці на високопатогенний грип (ВПГП).

У заході взяли участь спеціалісти Старокостянтинівського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Старокостянтинівської районної державної лікарні ветеринарної медицини та Старокостянтинівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Основним завданням навчання-тренінгу був детальний розгляд та відпрацювання Плану дій при підозрі захворювання (загибелі) на ВПГП. 

Під час проведення заходу обговорювались питання інформування, встановлення причин захворювання, правильного оформлення актів обстеження та супровідних документів. Особлива увага зверталась на дотримання правил біобезпеки при відборі патологічного матеріалу та профілактичних заходах з недопущення збудника грипу птиці на територію міста та району.

За підсумками тренінгу учасники відзначили, що такі навчання є досить ефективними і дають змогу посилили рівень можливостей структурних підрозділів Держпродспоживслужби та державних установ ветеринарної медицини щодо проведення заходів з профілактики, діагностики та ліквідації грипу птиці.

916917

сайт зроблено в adgrafics