Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

27 січня 2021 року спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із операторами ринку, що провадять свою діяльність в закладах громадського харчування (ресторани, бари, кафе), Волочиської міської територіальної громади організовано та проведено навчання на тему: «Інспекція та Аудит. Категоризація. Маркування. НАССР та простежуваність. Штрафні санкції».

Під час навчання обговорювалися наступні питання:

  1. Проведення планових та позапланових заходів в закладах громадського харчування.
  2. Питання уніфікованого акту перевірки.
  3. Супроводжувальні заходи державного інспектора під час здійснення заходів державного контролю.
  4. Розробка та впровадження системи НАССР в закладі громадського харчування.
  5. Правильність донесення інформації до споживача, особливо наявності алергенів у меню. Закон України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів».
  6. Ознайомлення операторів ринку про зобов’язання харчового законодавства здійснювати простежування постачальників і виробників «крок назад».
  7. Штрафні санкції відповідно до статті 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин».
  8. Оплата роботи інспектора під час здійснення позапланових заходів державного контролю.

908909910

сайт зроблено в adgrafics