Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

22 січня 2021 року комісія Чемеровецької ТГ, в склад якої увійшли спеціалісти Чемеровецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та інспектор Держпраці Чемеровецької ТГ, провели рейдові перевірки щодо дотримання посилених карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання різних форм власності та законодавства про працю, виявлення тіньового працевлаштування на території смт Чемерівці та с. Вишнівчик.

Під час обстежень проводилась роз’яснювальна робота з питань:

  • профілактики нелегальної зайнятості;
  • дотримання законодавства щодо захисту прав споживачів;
  • якості та безпечності харчових продуктів;
  • дотримання карантинних обмежень, використання засобів індивідуального захисту, застосування дезінфікуючих засобів та соціальної дистанції з метою профілактики COVID-19.

Також з метою опрацювання отриманих Держпродспоживслужбою повідомлень через систему швидкого оповіщення (RASFF), результатів масмедійного проєкту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» про реалізацію на території України небезпечних фальсифікованих та непридатних до реалізації продовольчих товарів комісією проведено роз’яснювальну роботу та роздано інформаційні листи операторам ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг відповідної продукції. Їх попереджено щодо протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання, неправильно маркованих харчових продуктів та про алгоритм дії реалізатора у разі виявлення їх в обігу відповідно до вимог, передбачених Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Робота в даному напрямку триває.

892894895

сайт зроблено в adgrafics