Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

879

Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було ініційовано та взято участь у проведенні онлайн-наради у форматі відеозв’язку за допомогою програми Zoom, що відбулась 21 січня 2021 року на базі відділу освіти Городоцької міської ради.

У семінар-нараді взяли участь директори, заступники директорів, медичні працівники, працівники харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів, які входять до міської територіальної громади.

Під час спілкування обговорювалися наступні актуальні питання:

  • вивчення та обговорення вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який вступив в дію з 01.01.2021 року, а саме: вимоги до кабінету інформатики; водопостачання, водовідведення та опалення; організація безпечного та якісного харчування учнів;
  • виконання норм харчування у навчальних закладах;
  • профілактика коронавірусної хвороби в дитячому колективі та режими роботи закладів освіти під час карантину з дотриманням вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 р. № 50.

Крім Санітарного регламенту з керівниками шкіл опрацьовано також методичні настанови щодо розробки, запровадження та використання в закладах освіти постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

сайт зроблено в adgrafics