Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

12 січня 2021 року Костянтин Омельчук, лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, мав розмову у прямому ефірі Радіо FМ-106.9 Городоччини з кореспондентами місцевого радіо та відповів на актуальні питання щодо збереження здоров’я громадян.

Після новорічних та різдвяних свят, коли залишається багато їжі і вона вже стає дуже небезпечною, зростають ризики виникнення гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь. 

З метою профілактики та попередження захворювань спеціалістом Городоцького районного управління рекомендовано мешканцям Городоччини:

- не залишати страви зі святкового столу для споживання на наступні дні;

- переглянути вміст холодильників, зберігати порядок та правильний температурний режим в холодильнику;

- не їсти продукти, в яких закінчився термін придатності до споживання;

- зробити декілька розвантажувальних днів;

- зовсім відмовитись від смаженого;

-  прибрати алкоголь;

- що пити? День починати зі склянки чистої, ледь теплої води. Очищену, фільтровану воду треба пити протягом дня. У воду можна додати кільце лимона, але не більше. Чай: чорний і зелений, узвар, компот або морс, бажано без цукру.

- дуже важливо збільшити фізичну активність. Рух – це життя.

853854

сайт зроблено в adgrafics