Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

У вихідні дні з 8 по 10 січня 2021 року працівниками відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спільно з представниками Національної поліції та Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради проводились рейдові перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання міста, встановлених Урядом.

Під час рейдових перевірок, обстежено 29 суб’єктів господарювання різних форм власності з питань профілактики поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. За результатами заходів виявлено 6 порушень, в зв’язку з чим представниками правоохоронних органів було складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення.

Про результати роботи мобільних груп поінформовані органи виконавчої влади.

В кожному закладі спеціалістами проведено роз’яснювальну роботу з персоналом про дотримання індивідуальних заходів профілактики та надано рекомендації щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Робота в даному напрямку продовжується.

847849

сайт зроблено в adgrafics