Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

843

З настанням святкових днів зростає ризик виникнення отруєнь та харчових розладів у населення. З метою застереження захворювання на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння у громадян спеціалістами Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, з дотриманням карантинних вимог, було проведено нараду з офіційними лікарями та працівниками лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках стосовно посилення контролю щодо виробництва та обігу харчових продуктів на підконтрольних об’єктах, особливо в період новорічних свят. 

Під час наради наголошено на таких питаннях, як:

  • контроль надходження сировини та продукції з супровідними документами, що підтверджують їх безпечність та якість;
  • маркування продуктів, терміни та умови зберігання сировини та готової продукції;
  • дотримання технології приготування та термічної обробки харчових продуктів у супермаркетах;
  • додержання персоналом правил особистої гігієни. 

Особливу увагу звернули щодо швидкого реагування спеціалістів на повідомлення RASFF, своєчасного інформування при виявленні небезпечного продукту та вжиття відповідних заходів.

сайт зроблено в adgrafics