Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

На базі Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 18 грудня 2020 року пройшла робоча зустріч з постачальниками харчових продуктів до освітніх закладів Городоччини.

Під час зустрічі обговорено окремі статті Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та пункти Інструкції з організації харчування дітей. Наголошено, що продукти та сировина повинні надходити до дитячих закладів освіти тільки за наявності супровідних документів. Водії автотранспорту та особи, що супроводжують продукти у дорозі, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та мають бути забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями, одноразовими масками, антисептичними засобами).

У ході зустрічі звернено увагу присутніх на дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час постачання продуктів харчування, обсяг та частоту завозу продуктів харчування та продовольчої сировини, необхідних документів, що повинні бути у постачальника.

Особлива увага під час заходу була приділена фальсифікату «масла вершкового» – продукту, який найбільш підробляють в Україні. Також було роз’яснено, що законодавством України, додавати будь-які жири, крім молочного до вершкового масла заборонено. Якщо продукт випускається з іншими жирами, то це вже не «масло вершкове», а спред або маргарин, залежно від їх кількості, про що повинно бути зазначено на упаковці.

Усі постачальники харчових продуктів району зареєстровані в Єдиному державному реєстрі та знаходяться на постійному контролі фахівців Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій  області.

834835

сайт зроблено в adgrafics