Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

830

На виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27 квітня 2020 року № 14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19» спеціалістами Полонського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснюються заходи державного контролю в закладах торгівлі на території міста та району.

В ході обстежень спеціалісти управління проводять просвітницьку роботу серед продавців та споживачів щодо запобігання інфікування COVID-19. Фахівцями рекомендовано в місцях скупчення людей обов’язкове використання засобів індивідуального захисту (масок), дотримання соціальної дистанції, а також дотримання правил особистої гігієни (застосування антисептиків).

У закладах торгівлі звертали увагу на правильність використання засобів індивідуального захисту працівниками та відвідувачами магазинів, створення умов для миття рук милом та обробки антисептиком, наявність дезінфікуючих засобів та їх кількість, періодичність здійснення дезінфекції контактних поверхонь, дотримання безпечної відстані між відвідувачами, розміщення інформаційних листівок. 

сайт зроблено в adgrafics