10 грудня 2020 року проведено семінар-нараду за участю керівників навчальних закладів відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації.
Спеціалісти Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області детально проінформували присутніх про покрокову розробку і впровадження системи НАССР. Присутнім наголошено, що головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.
Зверталась увага на ретельне дотримання наступних питань:
- організації харчування дітей;
- розробці двотижневих перспективних меню;
- додержання вимог чинного законодавства у роботі харчоблоків навчальних закладів.
Також працівники управління акцентували увагу керівників навчальних та навчально-виховних закладів на дотриманні Постанов Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020№ 50 та від 22.09.2020 №55 щодо організації та дотримання протиепідемічних заходів у закладах шкільної та дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).