Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

10 грудня 2020 року проведено семінар-нараду за участю керівників навчальних закладів відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації. 

Спеціалісти Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області детально проінформували присутніх про покрокову розробку і впровадження системи НАССР. Присутнім наголошено, що головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.

Зверталась увага на ретельне дотримання наступних питань:

  • організації харчування дітей;
  • розробці двотижневих перспективних меню; 
  • додержання вимог чинного законодавства у роботі харчоблоків навчальних закладів.

Також працівники управління акцентували увагу керівників навчальних та навчально-виховних закладів на дотриманні Постанов Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020№ 50 та від 22.09.2020 №55 щодо організації та дотримання протиепідемічних заходів у закладах шкільної та дошкільної освіти на період  карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

822823

сайт зроблено в adgrafics