Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Спеціалістами Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в вихідні дні 05 та 06 грудня 2020 року спільно з представниками Національної поліції здійснено чергові комісійні обстеження агропродовольчого ринку, закладів торгівлі, супермаркету та закладів громадського харчування в м. Славута по дотриманню протиепідемічних заходів на період карантину, профілактиці та недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Основна увага зверталась на проведення безконтактного температурного скринінгу продавців і відвідувачів, використання засобів індивідуального захисту, антисептиків, дотримання соціального дистанціонування, проведення поточної і заключної дезінфекції, а також наявності інформування відвідувачів ринку щодо встановлених обмежень, яких необхідно дотримуватись, та щодо профілактики коронавірусної хвороби.

За результатами проведених обстежень голові м. Славута і начальнику Славутського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області направлено довідки з виявленими конкретними фактами порушень для вжиття заходів. З керівниками і працівниками закладів проведена роз’яснювальна робота.

817818

сайт зроблено в adgrafics