Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

806

01 грудня 2020 року спеціалістами Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області проведено позаплановий захід державного нагляду щодо дотримання законодавства про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в лікувально-діагностичному закладі ПП «Сіліцея» м. Шепетівка. Захід проводився відповідно до письмової заяви керівника об’єкту для розширення ліцензії на медичну практику. 

Під час обстеження спеціалісти управління звернули особливу увагу на дотримання санітарних вимог щодо дезінфекції, передстерилізаційної очистки та стерилізації виробів медичного призначення. Перевірялись правила утилізації використаних виробів медичного призначення одноразового використання.

Фахівцями проведений відбір для лабораторних досліджень змивів з виробів медичного призначення на визначення стерильності та зразків водопровідної води на мікробіологічні показники.

Під час заходу проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота з питань попередження розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19.

сайт зроблено в adgrafics