Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Спеціалісти Держпродспоживслужби в Білогірському районі продовжують проводити моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, а також в закладах загальної середньої та дошкільної освіти.

Так, упродовж тижня (23-27 листопада) фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства провели 108 моніторингових перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень та протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Також спеціалісти Держпродспоживслужби району у складі мобільних бригад були залучені до моніторингових перевірок щодо дотримання загальнонаціонального карантину вихідного дня. Загалом за минулі вихідні перевірено 45 об’єктів продовольчої торгівлі, закладів торгівлі непродовольчою групою товарів, об’єктів громадського харчування, перукарень.

Під час моніторингових перевірок було виявлено порушення вимог протиепідемічного режиму. В результаті чого працівниками Національної поліції складено 6 протоколів про адмінправопорушення, фахівцями управління проведена роз’яснювальна робота та надані рекомендації з дотримання умов карантину керівникам та персоналу закладів.

Наразі робота у зазначеному напрямку триває.

720721

сайт зроблено в adgrafics