Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

717

Сьогодні, 26 листопада, заступник голови Хмельницької райдержадміністрації адміністрації Олексій Мірчук провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний виносилося два питання: про стан підготовки сил та засобів спеціалізованих служб району для попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та про розгляд клопотання щодо виділення паливно-мастильних матеріалів з матеріального резерву місцевого рівня Хмельницькому РВП ХВП ГУ НП України в Хмельницькій області для здійснення превентивних заходів щодо недопущення поширенню вірусної інфекції Covid-19 на території району.

В ході засідання комісії обговорили ситуацію, яка склалася в Хмельницькому районі стосовно захворювань на гостру респіраторну хворобу COVID-19, і основні заходи, що вживаються з метою недопущення поширенню інфекції.

За результатами засідання комісією прийняті відповідні рішення.

Свої пропозиції щодо необхідних заходів протидії поширенню коронавірусної інфекції надав заступник начальника Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Комащук Л.М.

сайт зроблено в adgrafics