Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

23-24 листопада 2020 року спеціалістами відділу безпечності Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із спеціалістами управління освіти організовано та проведено наради щодо дотримання вимог законодавства при організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах.

Були запрошені директора шкіл, організатори харчування, працівники харчоблоків, медичні працівники.

Під час нарад обговорено питання:

  • дотримання гігієнічних вимог до приміщень та обладнання харчоблоків;
  • вимоги до персоналу;
  • особливості роботи з дотримання карантинних вимог;
  • вимоги до постачання, зберігання та виробництва харчових продуктів;
  • проблеми під час організації харчування в навчальних закладах та шляхи їх вирішення.

Одним з найважливіших питань, на якому акцентовано увагу, було впровадження системи НАССР в навчальних закладах. Звернули увагу, що система НАССР є важливим інструментом для контролю безпеки харчування дітей, головним завданням якого є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв, починаючи від прийому продуктів і до моменту подачі готової страви. 

Наради були проведені з дотриманням усіх відповідних карантинних вимог.

715716

сайт зроблено в adgrafics